Più sotto la ricetta in italiano
Adica e suficient sa puneti pastele la fiert si intre timp sa va ocupati de condiment.
Eu pun totdeauna o cutie de ton in ulei de persoana.
Scurg tonul de ulei si il amestec cu cateva rosii cherry taiate pe jumatate, patrunjel tocat, oregano, busuioc proaspat, sare, piper proaspat macinat, ulei extravirgin de masline.
Cand pastele au fiert, se scurg de apa si se amesteca cu condimentul preparat.
Pofta buna!
ITALIANO
Pensando all'estate e soprattutto a quei giorni con temperature torride dove i fornelli li vogliamo vedere solo nelle foto, vi presento questa ricetta facile facile.
Mettere la pasta a bollire e nel frattempo preparare il condimento.
Io metto sempre una scatoletta di tonno sott'olio a persona, quindi sgocciolare il tonno e mescolarlo con dei pomodorini ciliegino tagliati a metà, prezzemolo tritato, sale, pepe, origano, olio extra vergine di oliva, basilico fresco.
Scolare la pasta, aggiungere il condimento, mescolare e servire.
Buon appetito!
Pofta buna!
ITALIANO
Pensando all'estate e soprattutto a quei giorni con temperature torride dove i fornelli li vogliamo vedere solo nelle foto, vi presento questa ricetta facile facile.
Mettere la pasta a bollire e nel frattempo preparare il condimento.
Io metto sempre una scatoletta di tonno sott'olio a persona, quindi sgocciolare il tonno e mescolarlo con dei pomodorini ciliegino tagliati a metà, prezzemolo tritato, sale, pepe, origano, olio extra vergine di oliva, basilico fresco.
Scolare la pasta, aggiungere il condimento, mescolare e servire.
Buon appetito!
Ce bun,ne place tare tare mult,eu mai adaug mozzarella si masline.Bacioni!!!
RispondiEliminaPe mine ma salveaza de multe ori tonul pentru ca il am tot timpul in casa, la fel rosioare si verdeturi. Bun trebuie sa fie si in varianta ta :).
EliminaFoarte delicioase!
RispondiEliminaHello Paradis, bine-ai venit!
EliminaO papica pe gustul copilei mele.O zi buna!
RispondiElimina