Più sotto la ricetta in italiano
Feliile trebuie sa fie foarte subtiri, de circa 0,5 cm.
Punem carnea pe o farfurie, o saram, o piparam si o ungem bine pe toate partile cu ulei extravirgin de masline.
O presaram apoi cu pesmet si apasam pe carne ca sa se lipeasca bine pesmetul..
Incalzim bine de tot o tigaie antiaderenta, punem carnea in tigaie pentru cateva minute.
Se face extrem de repede, deci aveti grija s-o intoarceti, sa nu se arda pesmetul.
Pofta buna!
ITALIANO
E' veloce, niente fritto, è morbida ed è buona: la fettina alla palermitana.
Le fette di carne devono essere tagliate sottili.
Saliamo, pepiamo e spennelliamo la carne con del olio extra vergine di oliva.
Cospargiamo di pangrattato e facciamo aderire bene alla carne.
Scaldare sul fuoco una padella antiaderente e cucinare la carne per pochi minuti, facendo attenzione a girarla a metà cottura.
Noi l'abbiamo accompagnata dai carciofi alla panna e di un buon bicchiere di vino rosso.
Buon appetito!
tare interesant, uite fara prajit n-am incercat asa.
RispondiEliminaSa incerci ca-i bun tare. Carnea iese moale.
EliminaDaca-ti place, poti amesteca pesmetul cu ceva pecorino si patrunjel tocat.
Eu asa simpla am facut-o mereu si ne place.