mercoledì 18 aprile 2012

Sos pentru oua fierte - Salsa per accompagnare le uova sode

Più sotto la ricetta in italiano

Ouale rosii de la Pasti le-am servit cu sosul asta minunat care se face in doi timpi si trei miscari din:

3 linguri maioneza
1 lingura iaurt grecesc
1 lingurita de mustar
50 gr castraveti in otet 
30 gr arpagic in otet
patrunjel

Cantitatile ingredientelor le puteti pune si la ochi in functie de va place mai mult.
Se pun toate ingredientele in vasul mixerului, se mixeaza, dar nu de tot sa devina crema, ci sa se simta cat de cat castravetii si arpagicul.

Pofta buna!
ITALIANO

Le uova rosse che ho preparato per il pranzo di Pasqua, le abbiamo mangiate accompagnate da questa meravigliosa salsa fatta con:

3 cucchiai di maionese
1 cucchiaio yogurt greco
1 cucchiaino di senape
50 gr cetriolini sott'aceto
30 gr cipolline sott'aceto
un ciuffo di prezzemolo

Le quantità degli ingredienti possono variare. Ognuno la può personalizzare come gli piace.
Si mettono tutti gli ingredienti nel vaso del mixer e si mischiano per qualche secondo. Non deve diventare una crema liscia, si devono sentire i cetriolini e le cipolline.
Buon appetito!


2 commenti:

  1. Pana acum noi le mancam doar cu sunca si hrean, dar vreau sa incerc si variata ta neaparat.
    Sa ai o zi faina.

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  2. Noua ne place foarte mult, aseara l-am facut din nou.
    Dupa mine merge si peste cartofi natur.
    O zi minunata iti doresc si eu :)!

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